Back to top
Sâmbătă, 2019, Ianuarie 26 - 13:46

 

Kedves háziasszonyok és a konyhában sürgő-forgó férfiak!

Mindenekelőtt Boldog Új Évet kívánok minden tisztelt olvasómnak!

Sajnos kénytelenek voltunk magunk mögött hagyni a téli ünnepeket, de ennek ellenére az élet megy tovább, így mi is folytatjuk a főzőcskézés. Sokat gondolkoztam azon, hogy a karácsonyi lakmározás után mi esne jól mindnyájunknak, és végül az az ötletem támadt, hogy készítsünk egy kis finom kocsonyát.

Vineri, 2018, Decembrie 14 - 11:15

Kedves háziasszonyok! Illetve, tekintve, hogy sok férfi szintén otthonosan mozog a konyhában, hozzájuk is szeretnék szólni. Na, akkor kezdjük újból.

Kedves háziasszonyok és a konyhában sürgő-forgó férfiak!

Miercuri, 2018, Decembrie 12 - 11:49

Miskolc életem egyik legfontosabb állomásai közé tartozik. Fiatalkorom legszebb éveit töltöttem ebben a gyönyörű városban, ahol tanulmányaim egy részét  végeztem. A város olyan szépségekkel és látványosságokkal rendelkezik, ami felejthetetlen élményt nyújt minden idelátogató számára. E cikk által szeretnék egy kis ízelítőt bemutatni a város különlegességeiről, látványosságairól.

Joi, 2018, Noiembrie 22 - 10:04

Kedves háziasszonyok!

Ettől a hónaptól kezdve betekintést szeretnék Önöknek nyújtani a konyha világába!

Mivel hamarosan itt van a karácsony, úgy gondoltam jó lenne ehhez a csodálatos ünnephez két receptet társítani.

Az év legfontosabb keresztény ünnepe a karácsony, Jézus születésnapja.

Hagyományosan ezen a napon állítjuk fel a karácsonyfát és ezen az estén ajándékozzuk meg egymást. Ugyanakkor a karácsonyi asztal fontos szerepet játszott a legrégebbi időktől, ez az időszak a bőséges lakomák időszaka.

Sâmbătă, 2018, Noiembrie 10 - 13:26

 1.    rész: Ditró, Gyergyószentmiklós és a természeti szépségek

Egy kétnapos körútat szeretnék figyelmükbe ajánlani, mely a szomszédos Hargita és Neamț megyéken megy keresztül. A megállók úgy voltak kigondolva, hogy a fontosabb látnivalókat érintsékés ne kelljen sok időt eltölteni az úton. A beszámoló első részében a természet lesz a középpontban, a második pedig moldva történelmi és vallásos látnivalóit mutatja be.

Miercuri, 2018, Octombrie 3 - 17:23