Back to top

Tabăra de Înot ediția a patra, un success

Tabăra de Înot ediția a patra, un success

 

Ediția a patra a "Taberei de înot", organizată de Asociația "Uniunea Tineretului Democrat Maghiar" Mediaș s-a incheiat sâmbătă, 02 august 2014. Întreg proiectul s-a desfășurat în Vlahița, Jud. Harghita si a avut 66 de participanți din diferite localități din județele Sibiu, Harghita si Covansa.

Timp de o săptămână, protagoniștii la eveniment au susținut cursuri de înot de 2 sau 3 ori pe zi și au participat la mai multe seminarii susținute de diferite personalități. Printre acestea se numără Kelemen Katalin, care a prezentat programul “Natura 2000”, Winkler Gyula care a vorbit despre viata de europarlamentar și importanța vorbirii fluente a limbilor străine, Szatmari Noemi care a vorbit despre UTDM Medias, asociatia organizatoare, care are o poveste frumoasa de 24 de ani, Demeter Laszlo care a vorbit despre un program care reunește mai multe județe în care populația maghiară își pune amprenta și Kádár Petra, președintele Consiliului Național al Elevilor Maghiar din România. 

"Ne declarăm mulțumiți de cum au decurs lucrurile în cadrul celui mai mare proiect al asociației noastre si sperăm că tinerii participanți s-au simțit foarte bine alături de noi. Ne bucurăm foarte mult că trainerii noștri în domeniul natației au reușit să îi învețe pe participanți tainele înotului și că tinerii își vor aminti cu drag locul unde au învățat să înoate. Le mulțumim încă o dată tuturor pentru efortul depus și partenerilor noștri pentru sprijinul acordat." a declarat președintele UTDM Medias, Balázs Botond.