Back to top

Cea de a 9 - a ediție a taberei de înot

Cea de a 9 - a ediție a taberei de înot

 

Uniunea Tineretului Democrat Maghiar din Mediaș organizează a noua ediție aTabărei de Înot la Vlăhița, în perioada 21-27 iulie 2019, în cadrul proiectului Europa Minorităților. Tabăra este organizată la Campingul Napsugár din Vlăhița, numărul participanților este de 70 de tineri din județul Sibiu.

Scopul acestei tabere este să a le oferim tinerilor șansa să petreacă o săptămână din vacanța de vară într-un mod util și plăcut. Anul acesta vom pune accent pe teme legate de gastronomie și vom aborda inclusiv teme despre diferitele forme de minoritate. O să avem invitați care ne vor ține discursuri, prelegeri, prezentări și demonstrații legate de temele taberei din acest an.

Pe lângă toate acestea le-am pregătit și diverse activități, cum ar fi înotul nocturn, activități de grup, foc de tabără, proiecție de filme, seară de karaoke, teatru de improvizație și câteva surprize.

„Implementăm prezentul proiect prin metodele specifice educației non-formale, punând ca de fiecare dată accent pe voluntariat. Echipa noastră s-a pregătit pentru organizarea taberei încă de la începutul anului prin activități premergătoare, organizatorice, atragere de fonduri, proiecte depuse pentru finanțare nerambursabilă pentru a minimiza cheltuielile participanților cu tabăra. Asigurăm transportul, cazarea, masa, premiile, speakeri/treaneri și multe altele surprize pentru cei 70 de participanți pe parcursul unei săptămâni.” a relatat Balázs Botond organizatorul taberei.

Cei interesați s-au putut înscrie până în 15 iunie. Tinerii participanți provin din diferite localități din județul Sibiu: Mediaș, Sibiu, Copșa Mică, Blăjel, Valea Viilor, Șelimbăr.

Pentru buna desfășurare a evenimentului dorim să mulțumim finanțatorilor și partenerilor acestui proiect: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, UDMR, Fundația Communitas, Consiliul Județean Sibiu și Fondul Bethlen Gabor.

Kiss Noémi