Back to top

Întrebări frecvente!

Întrebări frecvente!

Cum pot ajunge la festival?

Cei interesați de Festivalul de dansuri populare Vándorcsizma ediția a 18-a pot veni cu autoturisme proprii până la fosta ACR, cu taxiul până la Parcul Greweln, pe jos, sau cu bicicleta. Totodată asigurăm transport gratuit de la fosta ACR la Parcul Greweln din 15 în 15 minute.

 

Cum pot participa la festival?

Există mai multe posibilități, se vor utiliza două intrări, cea dinspre pădure și cea de pe strada Greweln. Participanții la eveniment, pentru a împiedica răspândirea cu SARS-CoV2 vor respecta reglementările în vigoare, și pot intra în locația festivalului în următoarele cazuri:

  • a trecut prin boală,
  • este vaccinat,
  • prezintă un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore,
  • prezintă un test antigen (rapid), nu mai vechi de 24 de ore,

 

  • în cazul în care nu vă regăsiți în niciuna din situațiile prezentate mai sus, vă stă la dispoziție, la fiecare intrare câte un cort de testare rapidă, efectuat gratuit de către personal specializat.

 

 

Ce asigură organizatorii pentru a evita răspândirea virusului SARS-Cov2?

La fiecare intrare se efectuează măsurarea temperaturii, iar organizatorii pun la dispoziția participanților măști de protecție și dezinfectant. Pe tot teritoriul festivalului se vor găsi măști de protecție și dezinfectant  puse la dispoziția participanților în mod gratuit.

 

Ce se va întâmpla la festival?

Vor fi diferite formații de dansuri populare, care vor prezenta porturile și dansurile din diferite zone, vor fi concerte și bineînțeles va avea loc concursul de gătit gulaș cu degustare. Va fi un târg de produse tradiționale, handmade, dar veți putea găsi și kürtős kalács, langoș.

 

Vin cu copil la festival, se va plictisi?

Asigurăm gratuit și pentru copii activități, pictură pe față, chiar dacă locul de joacă din parc nu se va putea utiliza la capacitate maximă, pentru a reduce/evita pericolul producerii unor accidente, organizatorii s-au pregătit cu jocuri populare pentru cei mici.

 

În caz de vreme nefavorabilă se organizează festivalul?

Indiferent de vreme, festivalul va avea loc sâmbătă, 18 septembrie.