Back to top

Levél a gyerekekhez

Levél a gyerekekhez

Medgyesi MADISZ: 

Kedves iskolások!

 

Tudjuk, hogy ez a semmiből jött szünet nektek sem lehet teljesen önfeledt és hogy sokan aggódtok, illetve zavarodottak vagytok a jelenlegi helyzet miatt. Higgyétek el, nem vagytok ezzel egyedül, mindannyiunk számára nehéz és szokatlan időszak a mostani.

Nagyon sajnáljuk, hogy szünetel a tanítás és nem játszhattok együtt barátaitokkal, iskolatársaitokkal. Tudnotok kell, hogy ez egy átmeneti állapot és elsősorban megelőzésre szolgál. Azért van rá szükség, hogy megvédjük nagyszüleinket és az idősebbeket.

Rátok és szüleitekre nézve a betegség nem súlyos, azonban mindegyikünk felelőssége, hogy ne csak magunkra gondoljunk.

Nekünk, a Medgyesi MADISZ csapatának és a délutáni programban veletek levőknek is sok minden megváltozott. Hiányzik a folyamatos nyüzsgés, szeretet és élet, mellyel megtöltöttétek hétköznapjainkat. Bízunk benne, hogy minél előbb visszatérhet minden a régi kerékvágásba és újra találkozhatunk veletek az iskolánkban.

Ezekben a hetekben, hogy minél gyorsabban túl legyünk a szüneten, rátok is nagy és fontos szerep hárul. Felelősek vagytok a saját és a családotok egészségéért egyaránt. Vigyázzatok hát magatokra és a körülöttetek lévőkre. Kérünk titeket, hogy minden eddiginél jobban hallgassatok szüleitekre és legyetek nagyon türelmesek a kialakult helyzetet illetően. Tegyetek meg mindent azért, hogy újra együtt tanulhassunk és játszhassunk.

 

Sok-sok szeretettel,

Erika néni, Kinga, Zsuzsa és a Noémik