Back to top

Vasárnap startol a Medgyesi MADISZ negyedik Úszótábora

2014. július 27. - augusztus 2. között a Medgyesi MADISZ negyedik alkalommal szervezi meg a Kisebbségek Európája projekt keretében az Úszótábort.

            Az eseményre a Hargita megyei Szentegyházán, a Napsugár Kempingen kerül sor. Idén 66 résztvevője lesz a tábornak, akik Medgyes, Nagyszeben, Szentágota, Erzsébetváros, Kiskapus, Nagyselyk, Mihályfalva, valamint Hargita és Kovászna megyéből érkeznek résztvevők.

            A tábor ideje alatt a fiatalok különböző kulturális, sport és szabadidős tevékenységeken vehetnek részt. Mindezek mellet a tábor lehetőséget nyújt az úszni még nem tudó fiataloknak, hogy leküzdve félelmeiket megtanulhassák az alapokat, valamint akik már ezzel a képességgel rendelkeznek, a hét folyamán elsajátíthatnak egyet az öt úszási stílus közül.

            Idén partnereink, támogatóink közé tartozik az Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala (DRI), a Szeben megyei Ifjúsági és Sport Hatoság (DJST), Kovászna és Hargita megye Tanácsa, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Medgyes Polgármesteri Hivatala, az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács, valamint a medgyesi Ifjúsági Önkormányzat.

            „Köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik a tábor megszervezéséhez hozzájárultak, és támogattak annak érdekében, hogy a résztvevő fiatalok kellemesen emlékezzenek majd vissza a 2014-ben szervezett szentegyházi Úszótáborra” – jelentette ki Balázs Botond, a Medgyesi MADISZ elnöke.

                                                                                 

Medgyesi MADISZ sajtóiroda                                                                           

Medgyesi MADISZ: