Back to top

Jelölő küldöttgyűlés Medgyesen

Jelölő küldöttgyűlés Medgyesen

Medgyesi RMDSZ Szervezet: 

2016. április 7-én, csütörtökön 18 órától tartotta jelölő küldöttgyűlését a medgyesi RMDSZ. A Mandátum-igazoló Bizottság jelentése alapján jelen volt 38 küldött.

A tisztségben lévő medgyesi tanácsosok, Grézer Péter és Bordi Magdolna tevékenységi beszámolójukat adták elő, amit a jelenlevők egyhangúan elfogadtak.

A küldöttgyűlés arról is döntött, hogy a jelenlegi Medgyesi politikai helyzetben az RMDSZ nem indít polgármester-jelöltet.

Balázs Béla az RMDSZ Szeben megyei elnöke rámutatott arra, hogy „a magyar összefogás alatt ne csak a pártok közötti összefogást értsük, hanem az emberek közötti összefogást is.”

A medgyesi önkormányzati képviselő jelöltek bemutatkozása után a küldöttgyűlés határozata szerint a következő rangsor alakult ki: Orosz Csaba, Joó Endre, Csifó Levente, Balogh József, Bordi Magdolna, Fazekas Attila, Seician Ildikó, Toth Ferenc, Vajda Hajnal, Dénes Levente, Koppán Sándor, Bordi Márton, Szederjesi György, Stoika Júlia, Grézer Péter, Fazakas Mihály, Fodor Tibor, Mózes Attila, Fehér László.

"Arra törekedtünk, hogy az idei önkormányzati választásokon induló jelöltjeink között több fiatal és hölgy szerepeljen a négy évvel ezelötti választásokhoz képest, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektettünk a jelöltek szakmai felkészültségére is. Jelöltjeink rátermettek erre a feladatra, a közösséget hitelesen képviselik és szívügyüknek tekintik."- hangsúlyozta Orosz Csaba, medgyesi RMDSZ elnök.