Back to top

Concursul de Gătit - Gastronomia Maghiară la Festivalul Vándorcsizma!

Concursul de Gătit - Gastronomia Maghiară la Festivalul Vándorcsizma!

Ești pasionat de bucătăria maghiară și îți place să experimentezi preparate tradiționale? Atunci nu rata șansa de a-ți arăta talentul culinar la Concursul de Gătit, organizat în cadrul Festivalului Vándorcsizma! Vino și alătură-te nouă într-o competiție savuroasă!

Evenimentul va avea loc în data de 10 iunie, iar termenul limită pentru înscrieri este 3 iunie. Te așteptăm să formezi o echipă formată din 3-6 persoane și să ne impresionezi cu preparate autentice din gastronomia maghiară. Fie că optezi pentru un gulaș tradițional sau pentru alte delicii culinare maghiare, acesta este momentul să-ți arăți priceperea în bucătărie.

Vă acoperim cheltuielile pentru ingredientele necesare, astfel încât tu să te poți concentra pe arta gătitului. Echipa ta trebuie să aducă un ceaun cu o capacitate între 30 și 100 de litri, ustensile de bucătărie, lemne de foc, mirodenii și o adeverință medicală de la medicul de familie.

Nu uita că acest concurs se desfășoară în paralel cu Concursul de Gătit Gulaș, așadar echipa ta poate concura în ambele competiții. Oportunitatea de a-ți demonstra abilitățile culinare în două contexte diferite este de neegalat!

Nu rata șansa de a fi parte dintr-un eveniment gastronomic deosebit! Înscrie-ți echipa acum și fii pregătit să cucerești papilele gustative ale juriului, compus din Chef Erni Schmidt și Chef Tiberiu Csiszer, câștigătorii concursului The Best Chef - 2023 și ale publicului prezent.

 

Hai să împărtășim bucuria bucătăriei maghiare și să sărbătorim tradițiile noastre culinare la Festivalul Vándorcsizma! Vino și alătură-te nouă într-o competiție culinară plină de savoare și distracție!

 

Lasă-ți creația culinară să vorbească pentru tine!

 

Pentru informații și înscrieri: 0787 591 747 (Chef Erni Schimdt)