Back to top

Tabăra de înot a zecea ediție

Tabăra de înot a zecea ediție

Uniunea Tineretului Democrat Maghiar din Mediaș organizează a zecea ediție a Taberei de Înot la Vlăhița, în perioada 15-21 august 2020, în cadrul proiectului Europa Minorităților. Tabăra este organizată la Campingul Napsugár din Vlăhița, numărul participanților este de 70 de tineri din județul Sibiu. Cei interesați se pot înscrie până pe 30 iunie 2021.

Înscrierea va avea loc prin completarea unui formular online, deoarece dorim să reducem pe cât posibil amprenta de carbon a taberei.

Scopul acestei tabere este să a le oferim tinerilor șansa să petreacă o săptămână din vacanța de vară într-un mod util și plăcut. Anul acesta vom pune accent pe teme legate de protecția mediului și voluntariat. Vor fi invitați care vor ține discursuri, prelegeri, prezentări și demonstrații legate de temele taberei din acest an.

Pe lângă toate acestea le-am pregătit și diverse activități, cum ar fi înotul nocturn, activități de grup, foc de tabără, proiecție de filme, seară de karaoke, teatru de improvizație și câteva surprize.

Având în vedere situația epidemiologică am decalat organizarea taberei pentru a ne asigura că minimizăm riscurile. În ultimul an ne-a afectat în toate domeniile, motiv pentru care suntem bucuroși că vom putea organiza anul acesta tabăra. Procesul de organizare a proiectului a început, suntem în faza de atragere de fonduri nerambursabile. Cel mai important obiectiv este organizarea cu succes a taberei respectând obligațiile impuse de autorități. La fel ca în anii precedenți dorim să acoperim cheltuielile cu cazarea, masa, premiile, speakeri/treaneri și multe altele surprize pentru cei 70 de participanți pe parcursul unei săptămâni.” a relatat Balázs Botond organizatorul taberei.

UTDM Mediaș