Back to top

Jelentkezz a 12. Úszótáborba!

Jelentkezz a 12. Úszótáborba!

Medgyesi MADISZ: 

A Medgyesi MADISZ idén tizenkettedik alkalommal szervezi meg a Kisebbségek Európája projekt részeként az Úszótábort. Az esemény időpontja 2023. augusztus 27. és szeptember 2. közé esik, és várjuk a közel 70 (V-XII. osztályos) magyar fiatal jelentkezését Szeben megye különböző településeiről. A tábor helyszíne idén Szentegyháza, Hargita megyében lesz.

A jelentkezés határideje 2023. június 15., melyet online formanyomtatvány segítségével lehet kitőlteni. Célunk, hogy a tábor szervezése minél kisebb ökológiai lábnyommal járjon.

Az idei Úszótáborban is számos meghívott vendégelőadó lesz, akik különböző témákban adnak elő, például környezetvédelem és önkéntesség terén. A program összeállításakor fontos szempont volt a sokszínűség, így az előadások mellett izgalmas csapatjátékokat, kézimunkát, úszást és más foglalkozásokat tervezünk. Emellett pedig meglepetésekkel is készülünk. A résztvevők nem csak tanulhatnak és játszhatnak, hanem izgalmas versenyeken is megmérkőzhetnek egymással.

Az idei táborban a fiataloknak számos kihívással kell szembenézniük. Egy hétig csapatban kell dolgozniuk, hogy megoldják a rájuk váró feladatokat. Ehhez kreativitásra, leleményességre, néha pedig fizikai erőre, valamint csapatszellemre, nyitottságra és egymásra való odafigyelésre lesz szükségük. Célunk az, hogy egy összetartó közösségként pihenhessenek, jól érezzék magukat és felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.

"A szervezési folyamatok már elkezdődtek, és lendülettel haladnak előre. Fő célunk a tábor megszervezése, de a legfontosabb számunkra az, hogy a fiatalok felejthetetlen élményekkel távozzanak. Jelenleg pályázati időszakban vagyunk, és azért dolgozunk, hogy a jelentkezők csak egy minimális összeget fizessenek az egy hetes táborért. Ez magában foglalja az utazást, szállást, étkezést, díjakat, előadókat és még sok más meglepetést" - mondta Balázs Botond, a tábor főszervezője.

Bízunk benne, hogy előttünk egy rendkívül sikeres hét áll, amely még az előző éveket is felülmúlhatja, és hogy a tábor résztvevői pozitív élményekkel távoznak majd. Ehhez számítunk minden jelentkező lelkesedésére és nyitottságára az együtt töltött hét során.

JELENTKEZZ ITT!

A Medgyesi MADISZ csapata alig várja a tábor kezdetét!