Back to top

Să creăm un Crăciun mai frumos! Ediția a II-a

Să creăm un Crăciun mai frumos! Ediția a II-a

Proiect caritabil de Crăciun

 

În data de 15 decembrie 2015, Asociația Tinerilor Maghiari din Mediaș, Uniunea Democrată Maghiară din România și Școala Generală ”Báthory István” au organizat un eveniment caritabil de Crăciun la Sala Traube.

 În prima parte a serii, spectatorii au putut urmări diferite scenete, dansuri, poezii și cântece interpretate de elevii Școli Generale ”Báthory István” și de către copiii din secțiile maghiare ale grădinițelor din Mediaș. După festivitate, cei interesați au putut cumpăra diferite ornamente de crăciun confecționate chiar de elevi, profesori și organizatori. Bazarul de Crăciun s-a desfășurat de asemenea la Sala Traube. Banii strânși la Bazarul de Crăciun împreună cu donațiile adunate la spectacolul copiilor, ajung la Casa de copii Adolf Kolping din Mediaș. Prin acest gest vrem să le oferim copiilor un Crăciun mai bogat și mai fericit!

 

Organizatorul evenimentului, Balázs Botond a prezentat diferitele moduri în care tinerii maghiari au ajutat și anul acesta casa de copii și a precizat că: „am ajutat tot timpul pentru ca acești copii să poată avea o copilărie frumoasă, dacă a fost necesar i-am dus în excursii, le-am asigurat transportul când aveau nevoie, voluntarii noștri i-au ajutat chiar și cu temele de casă. Îi îndemn pe toți cei care doresc și îi pot ajuta să o facă, orice ajutor fiind binevenit”.

 

Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să organizăm acest eveniment caritabil de Crăciun.