Back to top

UDMR – Un partener de încredere pentru viitorul României și Europei

UDMR – Un partener de încredere pentru viitorul României și Europei

UDMR se prezintă ca un factor de stabilitate și un partener de încredere, promovând ideea că Uniunea Europeană este casa noastră și garanția prosperității familiilor noastre. Obiectivele UDMR sunt benefice atât pentru maghiari, cât și pentru români, susținând binele comun și contribuind la dezvoltarea și bunăstarea României. Încurajăm toți cetățenii să voteze candidații UDMR, pentru că am demonstrat de nenumărate ori că suntem parteneri credibili și predictibili în procesul de construcție a viitorului acestei țări.

2024: Un An Crucial

Trăim într-o perioadă de instabilitate globală, iar deciziile pe care le vom lua în acest an vor marca viitorul nostru pentru cel puțin un deceniu. Oamenii așteaptă de la liderii politici siguranță, predictibilitate și pragmatism. UDMR se concentrează pe dezvoltarea comunităților locale și a României, respingând vulgaritatea și degradarea discursului politic. Este esențial să fim uniți și puternici în fața marilor schimbări globale.

Uniunea Europeană Trebuie să se Schimbe

Mulți cetățeni sunt dezamăgiți de Uniunea Europeană din cauza așteptărilor neîmplinite și a deciziilor eronate. UDMR propune o schimbare a conducerii și abordării UE, pentru ca aceasta să devină relevantă și influentă pe scena geopolitică. Susținem simplificarea Politicii Agricole Comune și păstrarea finanțărilor din politica de coeziune. Europa trebuie să ofere siguranță cetățenilor săi și să rămână competitivă economic.

Ce Dorește UDMR?

UDMR își propune să asigure mai multe fonduri europene pentru dezvoltarea comunităților locale, modernizarea școlilor și spitalelor și sprijinirea fermierilor. Trebuie redusă birocrația și simplificate reglementările privind fondurile europene. Politica de coeziune și sprijinirea industriei europene de armament sunt priorități pentru UDMR, alături de reexaminarea deciziilor greșite luate la nivelul UE.

Alegeri Locale

Administrațiile locale conduse de UDMR sunt recunoscute pentru stabilitate și succes. UDMR continuă să construiască și să dezvolte comunitățile locale, oferind servicii mai bune, educație de calitate și siguranță publică. Am realizat investiții infrastructurale fără precedent, beneficiind de încrederea cetățenilor. Îndemnăm alegătorii să țină cont de interesele de dezvoltare ale localităților, nu de etnia candidatului.