Back to top

Hagyományos Magyar Ételek - Főzőverseny!

Hagyományos Magyar Ételek - Főzőverseny!

Fontosabb kulturális rendezvények: 

Idén újabb izgalmas lehetőség vár rád: a Hagyományos Magyar Ételek - Főzőverseny! Ha szereted a magyar konyha ízeit és kihívásokkal teli főzést, akkor ne hagyd ki ezt a fantasztikus eseményt!

Várjuk 3-6 fős csapatok jelentkezését legkésőbb június 3-ig. A versenyen 13 hagyományos magyar étel közül választhattok. Ez az alkalom kiváló lehetőség arra, hogy megmutasd főzőtudásodat és a csapatmunka erejét. A legjobb pedig az, hogy a csapatok párhuzamosan részt vehetnek mindkét versenyen!

Hasonlóan a gulyás főző versenyhez, a szervezők biztosítják a hozzávalókat és a szükséges eszközöket. Azonban a csapatoknak saját 30-100 literes üstöt, tűzifát, tűzalávalót, konyhai eszközöket, fűszereket és egy háziorvosi igazolást kell magukkal hozniuk.

Ne maradj le erről az autentikus gasztronómiai kalandról! Gyere el, fedezd fel a magyar hagyományos ételek világát, és mutasd meg tehetségedet a versenyen! Ne feledd, a legfinomabb ételeket a magyar konyha rajongói fogják megkóstolni! A zsűri feladatait Chef Schmidt Erni és Chef Csiszer Tibor, a The Best Chef – 2023 verseny nyertesei fogják ellátni.

Csatlakozz csapatoddal a versenyhez, és élj át egy különleges gasztronómiai élményt! Tarts velünk június 10-én a Vándorcsizma Néptáncfesztiválon. Várunk szeretettel a versenyen, ahol a hagyományos magyar ételek újraélednek!

 

Hozd ki belőled a legjobbat, győzd le a kihívást, és bizonyítsd, hogy te vagy a legügyesebb szakács!

 

További információért vagy jelentkezésért: 0787 591 747 (Chef Schimdt Erni)