Back to top

Kis Tibor nevét viseli a kiskapusi kultúrotthon

Kis Tibor nevét viseli a kiskapusi kultúrotthon

Kiskapus: 

Névadó ünepséggel emlékezett meg a kiskapusi közösség a város kultúrális életét számos cselekedetével gazdagító Kis Tiborról 2017. augusztus 28-án délelőtt 11 órától.

A Kiskapusi Polgármesteri Hivatal valamint a helyi tanács határozata szerint, a város kultúrotthona ezentúl hivatalosan is, a tavaly júniusban elhunyt kiskapusi RMDSZ elnök és önkormányzati képviselő, de mindenek előtt a helyi közjóért oly sokat tevő Kis Tibor nevét viselheti.

A névtáblát Daniel Tudor Mihalache polgármester és özvegy Kis Krisztina leplezet le, oldalán Kis Mihállyal és a Medgyesi Gyöngyvirág Néptánccsoport két népvisletbe öltözött tagjával.  

Daniel Tudor Mihalache polgármester és Balázs Béla az RMDSZ Szeben Megyei Szervezetének elnöke őszinte örömüket fejezték ki, hiszen a mai napon egy olyan pillanatnak lehettünk tanúi, amely nemzeti hovatartozástól függetlenül, mindenki szemébe örömkönnyeket csalt.

A ceremóniát követően az egybegyűltek egy fényképválogatást tekinthettek meg Kis Tibor munkásságáról, ezáltal is felidézve őt emlékezetükben.

 

Márton Zsófia