Back to top

Évértékelő ünnepség a Millennium-házban

Évértékelő ünnepség a Millennium-házban

RMDSZ Szeben Megyei Szervezete: 

Megtartotta évzáró rendezvényét a Szeben megyei RMDSZ szervezete 2017. december 14-én a Millennium-Házban.  Az est a pásztorjátékra készülő gyerekek előadásával kezdődött, akik két karácsonyi dalt adtak elő. Ezt követően Balázs Béla Attila, Szeben megye RMDSZ elnöke köszöntötte a megjelenteket és értékelte az elmúlt évet.

Megköszönte a jelenlévők áldozatos munkáját, majd az egész éves munkáért való köszönet kinyilvánításaként több oklevél is átadásra került.

Fáradságot nem ismerő munkájukért elismerő oklevelet vehettek át:

Kiss Csaba, balázstelki református lelkész,

Szombatfalvi Török Ferenc, a nagyszebeni Polgári Magyar Művelődési Egyesület elnöke, Szeben megyei Munkaügyi főfelügyelő

Muzsnai Melinda, a Kiskapusi RMDSZ elnöke

Székely István, kiskapusi önkormányzati képviselő

Székely Ilonka, a vízaknai RMDSZ elnöke

Keresztes Kálmán, tanfelügyelő helyettes

Mátyás Alpár Szilveszter, a Medgyesi MADISZ önkéntese

Balázs Béla Attila egyúttal azt is bejelentette, hogy bár továbbra is a szervezet munkáját kívánja segíteni, jövő évben visszavonul. Orosz Csaba, a Medgyesi RMDSZ elnöke köszönetét fejezte ki a megyei elnöknek az elmúlt tíz év munkájáért. Benedek Zakariás, parlamenti képviselő évzáró gondolatait követő beszélgetést koccintás követte és terített asztalok mellett közösen hangolódtunk az elkövetkezendő ünnepi időszakra.

Mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket és sikeres, boldog új esztendőt kíván a Szeben Megyei RMDSZ, a Medgyesi RMDSZ és az EMKE szervezete!

Ferencz Klaudia