Back to top

Folytatódik a Petőfi ösztöndíjasok története Medgyesen - érkezik Töttösi Gergő!

Folytatódik a Petőfi ösztöndíjasok története Medgyesen - érkezik Töttösi Gergő!

Medgyesi MADISZ: 

Ferencz Klaudia után tovább folytatódik a Petőfi Sándor Program medgyesi küldetése.
"Pécsett születtem és nőttem fel. A középiskolai tanulmányaim és némi olaszországi illetve jogi egyetemen tett kitérő után végül a fővárosban kötöttem ki a műszaki menedzseri pályát választva magamnak. Az itt töltött időszak alatt először animátorként, később a szállodaiparban elhelyezkedve lehetőségem adódott sok új embert és kultúrát megismerni.
Később, budapesti tanulmányaimmal párhuzamosan Dániába költözve kivitelezői mérnöknek kezdtem el hallgatni. Azt gondolom, hogy az itt töltött időszak nagy segítségemre lesz az erdélyi munkám során is.
Magamat pozitív beállítottságú és mások felé nyitott személyiségnek tartom. Szabadidőmet általában filmekkel, gitározással, illetve edzőtermi sportolással szeretem eltölteni.
Mindig is örömmel álltam az új kihívások elé, és a rám bízott medgyesi küldetést is ennek tartom, melyben reményeim szerint megfelelően tudom majd kamatoztatni kreativitásomat és szervezőképességemet. Hiszek benne, hogy sikerül majd a helyi magyarság közösségi és kulturális életének felélénkítése és munkámmal nagyban hozzá fogok tudni járulni a magyar identitás megtartásához és felerősítéséhez."