Back to top

Tisztújító és évértékelő gyűlést tartott a Pro Schola Mediensis

Tisztújító és évértékelő gyűlést tartott a Pro Schola Mediensis

Pro Schola Mediensis: 

 

2018. január 23-án gyűlést tartott a Pro Schola Mediensis, az egyesület elsődleges célja a Báthory István Általános Iskola működésének zökkenőmentesítése, anyagi támogatások lehívása és az iskola felszerelése, iskolabuszok működtetése.

A napirendi pontok között szerepelt az elmúlt év értékelése, a költségvetés elfogadtatása, valamint a tisztségek jövőbeli betöltőinek megválasztása.

Székely Évát követően a testület szintén az iskolában tanító és tevékenyen tevékenykedő Pocan Ildikót választotta meg a szervezet elnökének.

Ezen túlmenően a leköszönő elnök asszony bemutatta az egyesület elmúlt évre vonatkozó költségvetését, valamint értékelte az utóbbi időszak eredményeit.

Összegezve, a szervezet pénzügyileg pozitív évet zárt és képes volt stabilan működtetni a tanulók számára ingyenes iskolabusz hálózatát, valamint új, Windows 10-es operációs rendszerrel ellátott számítógéppel felszerelni a Báthory István Általános Iskola osztálytermeit. A közeljövőben a tervek közt szerepel a géppark bővítése, illetve az iskolabuszok felújítása, lehetőség esetén lecserélése.

A költségvetés ezután egyöntetűen elfogadásra került, majd Szederjesi György iskolaigazgató, valamint Balázs Botond, a szervezet pályázati felelőse megköszönte Székely Éva eddigi áldozatos és kitartó munkáját.

Ezúton kívánunk az új vezetőségnek sikeres és eredményes munkát, mellyel iskolánk versenyképességét és jövőjét alapozhatják meg.

Az újonnan megválasztott Kuratórium tagjai:

Pocan Ildikó elnök

Antal Lóránt alelnök

Vunvulea Iulia könyvelő

Balázs Botond pályázatfelelős

Fazakas Attila pályázatfelelős

Györke András tag

Orosz Orsolya tag

 

Az új Pénzügyi ellenörző bizottság: Orosz Csaba, Szederjesi György, Zavatzky Hajnalka

Töttösi Gergő

 

 

 

 

CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja Beszamolo_2015-2018.doc459 KB