Back to top

Szülőknek ajánljuk!

Szülőknek ajánljuk!

Báthory általános iskola: 

 

Azokat a gyerekeket van lehetőség előkészítő osztályba íratni, akik 2019. augusztus 31. és december 31. között töltik be a hatodik életévüket, illetve a pszichoszomatikus felmérés alapján erre megfelelnek.

A szülők a beiratkozási kérvényt a Báthory István Általános Iskolában nyújthatják be, 2019 március 4-22. között. A pszichoszomatikus felmérés egy szakértő jelenlétében zajlik február 26. és március 20. között.

 

A beiratkozáshoz szükséges iratok:

  • Beiratkozást igénylő formanyomtatvány
  • Szülő/törvényes gyám személyi igazolványának eredetije és másolata
  • A gyermek születési bizonyítványának eredetije és másolata
  • A pszichoszomatikus fejlettséget igazoló okirat (szükség esetén)
  • Általános vagy sajátos megkülönböztető kritériumokat igazoló okirat
  • Oltási igazolás a családiorvostól

 

Az űrlap március 4-től online is kitölthető a http://inscriere.edu.ro/ honlapon, azonban ebben az esetben is személyesen kell érvényesíteni a beiratkozást az iskolában.

 

A Báthory István Általános Iskolacsaládias, modern és biztonságos környezetben kínál oktatást, valamint foglalkoztatást a gyerekek számára, rengeteg lehetőséggel, jól felszerelt osztálytermekkel, felkészült és odaadó pedagógusokkal.A Hosszabbított Program keretében költségmentesen biztosítunk továbbá minden napra meleg ebédet és felügyeletet 16 óráig. Amennyiben szeretné, hogy gyermeke nálunk kezdje meg iskolás éveit, örömmel fogadjuk jelentkezését és várjuk sok szeretettel intézményünkbe.