Back to top

Másodszor is Summervibes

Másodszor is Summervibes

Medgyesi MADISZ: 

2019-ben újult erővel, még merészebb álmokkal és szoros összefogással másodjára szerveztük meg a "SUMMERVIBES" tábort június 27-30. között. Ez a néhány nap szolgált kikapcsolódásul a medgyesi és a vidéken élő magyar fiatalság számára, egyben identitásfenntartó és közösségépítő szerepet is szolgált.

Fáradtan, némi szívfájdalommal és sok-sok felejthetetlen élménnyel tértünk haza vasárnap. Egyöntetű véleményünk szerint az idei tábor még a tavalyinál is nagyobb sikert aratott, amit az is bizonyít, hogy az előzőnél többen jelentkeztek és nagyobb létszámmal vágtunk bele a kalandba. Emellett a korábbihoz képest bővült a tábor repertoárja is új tevékenységekkel, és összességében elmondható, hogy kiváló hangulatban éltük át ezt a négy napot.

Az első napi nagy meleg ellenére szorgosan tevékenykedtünk. Voltak interaktív játékok, melyek segítségével korábbi közös emlékeinket elevenítettük fel. Ezalatt az elsőként csatlakozókkal is kicsit jobban megismerkedtünk, majd este filmvetítésre került sor. Péntek reggel az "adj király katonát" és a "kacsák és vadászok" játékokkal kezdtük a napot, majd ebéd után focibajnokságot, kártyajátékokat és társasjátékozást szerveztünk, illetve délután elsétáltunk a béka kőhöz. A harmadik nap, azaz szombaton ebéd után métázásra került sor, ahol két csapat mérkőzött meg, majd vacsora után maffiáztunk, illetve 10 órakor tábortűz mellett szalonnasütéssel, énekléssel töltöttük utolsó éjszakánkat. Vasárnap, reggeli után mindenki bepakolva búcsúzkodott egymástól és a csodálatos tájtól. Reméljük, hogy mindenki, hozzánk hasonlóan jól érezte magát, és jövőre is viszontláthatjuk régi és új barátainkat.

Ezúton is nagyon szépen köszönjük mindazoknak, akik segítettek abban, hogy létrejöjjön ez a tábor. Név szerint: Fülöp Lórántnak és Orosz Csabának, a Communitas Alapítványnak, a Medgyesi MADISZ-nak, a Tech Service-nek, valamint a Farmamed S.R.L. gyógyszertárnak, akik egy első segély dobozzal járultak hozzá a kirándulásunkhoz.

Moroşanu Norbert, Biró Beátrix