Back to top

Nyári tábor

Nyári tábor

Pro Schola Mediensis: 

Nemrég ért véget alapítványunk történetének talán legsikeresebb tábora Szentegyházán. Az egy hetes kaland során iskolánk gyermekei önismereti és képességfejlesztő játékokon vehettek részt, valamint idén kiemelt hangsúlyt fektettünk a csapatépítő feladatokra. Ilyen volt például a focibajnokság, a számháború és az utolsó esti activity. Ezeken kívül még külön említést érdemel a közönségsikert arató kézművesfoglalkozásunk, melyen mindenki elkészíthette saját emléktárgyát a táborról.

Hiszünk abban, hogy a lassan hagyománnyá váló éves kiruccanásunk maradandó élményt okoz minden résztvevőnek és erősíti közösségünkhöz való tartozásukat. Erre törekedtek meghívott előadóink is, akik érdekes előadásokkal igyekeztek megszerettetni a gyerekekkel a magyar történelmet és kultúrát.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki segítette és lehetővé tette a táborunk megszervezését, különös tekintettel a Bethlen Gábor Alap nagylelkű támogatását. Szintén köszönet illeti meghívott előadóinkat és önkénteseinket, akik nélkül nem sikerült volna ilyen színvonalú programot összeállítani. Találkozunk jövőre!