Back to top

Angyalkaraván – a csodák vásártere

Angyalkaraván – a csodák vásártere

Az idén második szülinapját ünnepli az Angyalkaraván. Ez egy olyan szeretett gyermek, amelynek az idén sokszor megváltozott a fekvése. Januárban úgy terveztük, hogy az idén 10 különböző helyszínen bukkanunk fel, olyan rendbontó formában és azzal a hangulattal, mint a tavaly. Ez a terv sokat módosult, mindig az érvényben levő előírásoknak megfelelően, de sose merült fel, hogy az idén ne legyen.

Szerencsére minden angyalnak van egy őrangyala is. A miénk az idén a Real Life Ltd csapata volt, aki önzetlen és rengeteg munkával megteremtette azt a virtuális profi vásárteret, amiről mi álmodni se mertünk. Ezért örök hálánk!

Hol vásározunk az idén? Hát online! Megtaláltok minket az https://www.angelcaravan.ro/  oldalon. 130 lelkes kézműves termékei közül válogathattok, több, mint 800 termék közül, egyik csodásabb, mint a másik. Hoztuk a tavalyi formánkat, az oldalon is különböző kategóriákat találtok a jobb átláthatóság érdekében. Hogy kicsit személyes is legyen, meg vigyünk egy cseppet a tavalyi hangulatból videót is készítettünk, minden kategóriában megtaláljátok őket, magyarul és románul.

Várunk szeretettel, vásárlásoddal a helyi kézműveseket támogatod, így nekik te leszel az Angyal!

 

Foszner-Korodi Ildikó,

Angyalkaraván Szervező