Back to top

„Magyarok a Kárpát-medencében” kreatív rajzpályázat 2020

„Magyarok a Kárpát-medencében” kreatív rajzpályázat 2020

Medgyesi MADISZ: 

Szeretettel felkérjük mindazokat, akik részt vettek a Határtalanul Program középiskolai vetélkedőin vagy kitöltötték a nyári pályázatunk tesztkérdéseit, hogy vegyenek részt a „Magyarok a Kárpát-medencében” címmel meghirdetett kreatív rajzpályázatunkon.

Pályázni lehet saját készítésű rajzzal, festménnyel, fotóval, fotómontázzsal és bármely olyan technikával készült művel „Magyarok a Kárpát-medencében” témakörben, amelyet PDF – vagy bármely Windows alkalmazásban megnyitható – formátummal rendelkezik. A fájl maximális mérete: 10 MB lehet.

Fődíj: 1 db új Apple Ipad.

A fődíj mellett értékes nyereményben részesül a 30 legjobb pályamunka is.

Pályázati feltétel: külhoni vagy magyarországi tanulói jogviszony

A pályázat benyújtásának időszaka: 2020. október 7. – 2020. október 31. 23:59.

A pályázat benyújtásának módja: kizárólag elektronikusan, a jatek@hatartalanul.net e-mail címre. Az e-mailnek tartalmaznia kell a pályamunkát/pályamunkákat, a címét/a címüket, a pályázó nevét, országát, települését, születési dátumát.

Egy pályázó maximum 3 pályamunkát nyújthat be. A pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul, hogy pályamunkája a Határtalanul Program médiafelületein és a programhoz kapcsolódó kiállításon vagy kiadványban megjelenhet. Továbbá a pályázó hozzájárul, hogy az általa megadott adatokat az adatkezelési szabályoknak megfelelően kezeljék.