Back to top

XV. Szeben Megyei Magyar Napok

XV. Szeben Megyei Magyar Napok

RMDSZ Szeben Megyei Szervezete: 

A már hagyománnyá vált rendezvénysorozat újra színesebbé kivánja varázsolni enyhe, őszi napjainkat. Igen, a Szeben Megyei Magyar Napok újra megszervezésre kerülnek 2013. október 18-27 között.

     Hat  településen, tíz napon át, rengeteg program várja a Szeben megyei magyarságot. A rendezvénysorozat idén is rengeteg érdekes műsort, eseményt kínál. A színes palettából bárki kiválaszthatja korának és személyiségének legmegfelelőbb tevékenységeit: borkostoló, néptánc, Törpe Klub, sporttevékenység, színház, ifjúsági buli, szüreti bál, táncház, filmvetítés, anyanyelvi vetélkedő - érdemes a legtöbben részt venni!

   „Nyelvében él a nemzet” mondta  gróf Széchenyi István. Azóta is őrizték, őrzik és őrizni fogják a magyar nyelvet, a magyarságot. Ápolni kell ezt, főleg nekünk, szórványban élő magyaroknak. Íme, ez a rendezvénysorozat lehetőséget ad arra, hogy magyar programokon vegyünk részt, magyar társaságban társalogjunk. A program  színes, komplex és mindenkihez szól. Van miből választani, kár lenne kihagyni! 

 

CsatolmányMéret
PDF ikon szmmn_hu.pdf2.08 MB