Back to top

Concurs de gătit la Festivalul Vándorcsizma

Concurs de gătit la Festivalul Vándorcsizma

Fontosabb kulturális rendezvények: 

În cele ce urmează vă prezentăm cerințele și condițiile pentru cei care doresc să se înscrie la concursul de gătit și de preparare a gulyásului în cadrul ediției a 21-a Festivalului de dansuri populare Vándorcsizma, organizat în parcul Greweln din Mediaș în 25 mai 2024.

 

Echipele trebuie să fie formate din 3-6 persoane și trebuie să aducă propriul ceaun (de 30-100 litri), lemne de foc, unelte de bucătărie și condimente. Organizatorii vor asigura ingrediente (legume, carne), tricouri pentru membrii echipei, șorț pentru bucătarul principal, cort, masă și două bănci. De asemenea, se asigură farfurii și tacâmuri de unică folosință, precum și pâine.

 

Data limită pentru înscriere este 15 mai 2024. Pentru a vă înscrie, puteți suna la 0771 686 495 (Nagy László pentru concursul de gătit gulyás) sau la 0754 529 196 (Palea Kinga pentru concursul de gătit). De asemenea, vă puteți înscrie personal la Centrul Cultural Maghiar din Mediaș – Casa Millennium, str. I.C. Brătianu, nr.32 între orele 8 și 16, de luni până vineri.