Back to top

Esemény kavalkád a 25. Szeben Megyei Magyar Napokon

Esemény kavalkád a 25. Szeben Megyei Magyar Napokon

Fontosabb kulturális rendezvények: 

Ünnepeljék velünk a Szeben Megyei Magyar Napok 25. évfordulóját és merüljenek el együtt a gazdag kulturális programkavalkádban, amely Medgyes városában kerül megrendezésre! Kiválasztottuk Önöknek azokat az eseményeket, amelyekre különösen érdemes oda figyelni, és melyek között minden korosztály megtalálhatja a számára vonzó programot.

 

Október 21., Szombat

 

10:00 – Kalárist fűzz magadnak!

Vegyenek részt Lukács Gyöngyi vezetésével egy kreatív kézimunka foglalkozáson, ahol saját kezűleg készíthetnek kalárist. Egy remek alkalom a kreativitás szárnyalására, minden korosztály számára!

17:00 – Borkóstoló

Fedezzék fel a szilágysági borokat a Fort Silvan borpince kiváló válogatásának köszönhetően! Élvezze a borok zamatát és tudjon meg többet a régió borászati hagyományairól.

18:00 – Táncház

Röpüljenek együtt a zenével Mihály Pali és zenekara dallamaira, és adják át magukat a néptánc ritmusának a medgyesi Traube borpincében! Egy igazi, örömökkel teli est, ami nem ismer korhatárokat.

 

Október 26., Csütörtök

 

16:00 – Nyugdíjas Klub

Egy meghitt találkozó a megye nyugdíjasainak, ahol a pizza, a kávé és a tea mellé beszélgetéssel tölthetik kellemesen az időt ismerős és új arcok társaságában.

 

Október 27., Péntek

 

18:00 – Kvízműsor Kovács Zsolttal

„Időváltozás” címmel Kovács Zsolt Guinness Világrekorder kvízmester várja a max 5 fős csapatok jelentkezését. Az izgalmas és szórakoztató kvízműsor részvételhez regisztráció szükséges, tehát szedjék össze a csapatot és jöjjenek el e fergeteges kvízestre!

 

Október 29., Vasárnap

 

18:00 – Zárórendezvény

A Szeben Megyei Magyar Napok záróakkordjaként Szép Bence vár mindenkit egy felejthetetlen estre, ahol a stand-up comedy és bűvészet ötvözésével bűvöli el a közönséget.

 

A rendezvények minden esetben díjtalanok, így szeretettel várunk minden érdeklődőt! A programok sokszínűsége és gazdagsága garantáltan felejthetetlen élményekkel ajándékozza meg azokat, akik velünk ünneplik ezt a különleges évfordulót.

További részletekért és a teljes programkínálatért látogassák meg honlapunkat a www.medgyes.ro -t.

Szeretettel várjuk Önöket!