Back to top

Köszönjük a bizalmat!

Köszönetet mondok mindazoknak, akik részt vettek a december 11-i parlamenti választásokon, és szavazatukkal közös érdekvédelmi szervezetünket, az RMDSZ-t támogatták Szeben megyében. 

A választások eredményei azt mutatják, hogy az RMDSZ továbbra is egy erős, kiegyensúlyozott érdekvédelmi szervezet, amely töretlen támogatással rendelkezik a Szeben megyei magyarság körében. Újból bebizonyítottuk, hogy fontos pillanatokban a magyarság képes az összefogásra.

 

Köszönöm a magyar választóknak, tanácsosainknak, a helyi RMDSZ-elnököknek, történelmi egyházaink képviselőinek, a kampánystáb tagjainak, valamint az önkéntes fiataloknak a támogatást, azt az áldozatos és megfeszített munkát, amelyet az elmúlt hetekben végeztek.

Az elért sikeres választási eredmény azt mutatja, hogy továbbra is elkötelezetten, kitartással, következetesen dolgozzunk vállalt céljaink megvalósításáért a Szeben megyei magyarság érdekeinek hatékony képviseletéért.

Továbbra is meg fogunk tenni mindent közösen az erdélyi, és azon belül a Szeben megyei magyarság boldogulásáért, és nem fogjuk engedni, hogy mások döntsenek a fejünk fölött, mert Erdély, a jövő!

 

Köszönöm, köszönjük a bizalmat. Balázs Botond, parlamenti képviselőjelölt

 

Medgyes, 2016. december 12.

 

RMDSZ Szeben Megyei Szervezete: