Back to top

Sikeresen iktattuk a Szeben Megyei képviselőjelölt dossziékat

Sikeresen iktattuk a Szeben Megyei képviselőjelölt dossziékat

RMDSZ Szeben Megyei Szervezete: 

Orosz Csaba, a Szeben Megyei RMDSZ elnöke október 22-én iktatta a parlamenti és szenátusi listát a december 6-án esedékes parlamenti választásokra Szeben megyében. A megyei választmány döntése alapján a képviselői listán a következők szerepelnek a megadott sorrendbe: Bándi Levente-JózsefMuzsnai MelindaBalog József-AttilaBordi MagdolnaBéres JánosNagy FerencKopán Sándor és Foszner-Korodi Ildikó. 

A szenátusi listát Orosz Csaba vezeti, őt követi Badi Blanka, Pocan Ildikó, Szederjesi György és Katona Ferenc. 

Benedek Zakariás parlamenti képviselőnk ez alkalommal a Kovászna megyei listán indul.

 

Olyan programmal fogunk a választóink elé állni, amely képviseli közösségünk alapvető célkitűzéseit. Meggyőződésünk, hogy Önök is sok jó ötlettel, javaslattal gazdagíthatják azt, amit közösen körvonalaztunk az október 6-án megszervezett közgyűlésen.

 Javaslataikat továbbra is várjuk emailben a szeben_megye@rmdsz.ro címre, telefonon a 0771 525 506 számon, kommentben az RMDSZ Facebook oldalán, valamint az RMDSZ megyei irodájában.

Ígéretünknek megfelelően szervezetünk gyakrabban fog közgyűlést szervezni, mert akkor lehetünk igazán sikeresek munkánkban, ha a közösségünk minél több tagja csatlakozik közösségünk építéséhez.

Együtt megyünk tovább – jóban, rosszban.