Back to top

SZEBEN MEGYEI KONZULTÁCIÓ

Fontos a Szeben megyei magyarok véleménye

Mondd el, milyen gondokkal, problémákkal szembesülsz, és milyen megoldásokat vársz ezekre. Oszd meg velünk, mit gondolsz a Szövetségről és munkájáról, és azt is, hogy mit kellene érted, mindannyiunkért tennie az elkövetkezőkben. Tudni szeretnénk azt is, hogy hogyan éled meg magyarságod, mint Szeben megyei magyar, mennyire nehéz megmaradni magyarnak vagy mennyire fontos még ez neked.

Befolyásolnak-e vagy segítenek-e ebben az ottani civil szervezetek? Ha igen, akkor a továbbiakban milyen elvárásaid vagy meglátásaid vannak a helyi működő, magyar fennmaradással és nemzeti öntudat megerősítésével foglalkozó civil szervezetektől. Milyen rendezvényen vennél szívesen részt? Milyen problémákkal, akadályokkal találkozol a mindennapokban annak köszönönhetően, hogy magyar nemzetiségű vagy, ez mikor válik hasznodra? Ugyanakkor vizsgálni szeretnénk az életkörülményeket, kultúra iránti igényeket, és azt, hogy mennyire foglalkoztat Téged a magyar vonatkozással bíró politikai kérdések köre.

A Szeben megyei magyar civil szervezetek hozzájárulnak és segítik  a magyar nemzeti öntudat megőrzését és fejlődését a magyar kisebbség körében.

Segíts te is!

Segítsd Te is a konzultációt!

Ahhoz, hogy minél több magyar emberhez eljussunk és meghallgassuk véleményét, elvárásait, a Te segítségedre is szükség van.

Hogyan segíthetsz?

Fogadd a kérdőívvel érkezőket és közösen töltsétek ki ezt.

Jelentkezz a februári hónap folyamán önkéntesnek a konzultációra, további információkat a 0746 534 683 telefonszámon (Kémeri Attila), a madisz@medgyes.ro e-mail címen vagy a www.medgyes.ro honlapon.

Medgyesi MADISZ: