Back to top

Táncházkaraván Medgyesen

Rendhagyó Táncházkaravánra kerül sor a MIÉRT szervezésében. Öt hétvégén, öt helyszínen perdülnek táncra gyerekek és felnőttek egyaránt. A karaván állomásai: Brassó, Sepsiszentgyörgy, Nyárádszereda, Medgyes és Zilah.

 

András Lóránd, programfelelős kiemelte: a kezdeményezés célja a tánc és a népi muzsika megismertetése úgy a felnőttekkel, mint a fiatalokkal. Minden helyszínen tánctanítással összekötött táncházra kerül sor, ahol a résztvevők közösen tanulhatnak, szórakozhatnak – a minőségi zenét a Következő Zenekar biztosítja. Mind az öt helyszín a maga jellegzetességeivel, sajátosságaival próbál egy különleges élményt nyújtani gyerekeknek, felnőtteknek, szervezőknek egyaránt.

2015. november 27-én, Medgyesre látogat a Táncházkaraván. Este 18:00 órától minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők a Noi’s Vendéglőben. Bővebb információk az office@miert.ro címen igényelhetőek.

A karaván támogatói az Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Helyi partnerek a Medgyesi MADISZ, a Nyárádszeredai Ifjúsági Szervezet (NyISz), a Brassó Megyei Ifjúsági Tanács (BIT), a Háromszéki Ifjúsági Tanács (HÁRIT) és a Szilágy Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (SzIT).

 

 

Medgyesi MADISZ: