Back to top

Tegyük szebbé együtt a gyerekek Karácsonyát!

2015. december 17-én a Medgyesi MADISZ, a Szeben megyei RMDSZ és a Báthory István Általános Iskola szervezésében jótékonysági estre kerül sor 18:00 órától, Medgyesen a Traube teremben.
 
 
A hagyományteremtő karácsonyi ünnepség keretein belül a Báthory István Általános Iskola tanulóinak előadásait, valamint a medgyesi magyar óvodáscsoportok műsorát tekintheti meg a közönség. Az ünnepség után, a gyerekek és a Medgyesi MADISZ önkéntesei által készített ajándékokat, karácsonyi díszeket, apróságokat vásárolhatják meg az érdeklődők a Karácsonyi Vásáron, mely szintén a Traube teremben lesz megrendezve. A vásáron összegyűlt pénzzel, valamint az ünnepségen befolyt adományokkal az Adolf Kolping Gyermekotthon bentlakóit támogatjuk. A gyerekek Karácsonyát együtt tesszük szebbé! 
 
Az ünnepség programja a következő felállásban fog lezajlani: a medgyesi óvodás csoport kis törpéi az Angyalvarázs című előadással fogják örvendeztetni a közönséget. Az előkészítő osztály diákjainak produkciójában a Betlehemezést láthatják, az első osztálytól az ötödik osztályig a diákok külön-külön Karácsonyi Tánccal fognak fellépni, a hatodik osztály tanulói a Hópelyhek Karácsonyi meglepetése című színdarabot fogják előadni, a hét és nyolcadik osztályos tanulók közös műsorában Karácsonyi mesejátékot, énekkel hallgathatja meg a közönség, és nem utolsó sorban az öt-nyolc osztályosok közös gitár és tánc előadással készültek.
 
Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Karácsonyi ünnepi műsorra és az ezt követő Karácsonyi Vásárra!
Medgyesi MADISZ: