Back to top

A XV-a ediție a Festivalului Vándorcsizma

Asociația Tinerilor Maghiari din Mediaș, în colaborare cu Primăria Mediaș și Formația de dansuri populare maghiare Gyöngyvirág, organizează cea de-a 15-a ediție a Festivalului Vándorcsizma, în 20 mai 2017.

La fel ca în anii precedenți, evenimentul se va desfășura în Parcul Greweln, unde organizatorii îi așteaptă cu un program complex pe cei interesați. Activitățile acestei ediții a festivalului sunt organizate în așa fel încât oricine să își găsească locul. Printre acestea amintim faptul că pe tot parcursul festivalului va avea loc un târg de produse tradiționale, activități pentru copii, prezentare de iurtă (corturi și pavilion), tir cu arcul, prezentarea vieții din sec. al X-a.

Pasionații de gastronomie se pot bucura de concursul de gătit gulaș, iar doritorii se pot înscrie cu echipe de 3-6 persoane, până în 10 mai 2017, la Casa Millennium.

După spectacolele de dansuri populare ale formațiilor venite din diferite județe și chiar din străinătate, participanții se pot bucura și anul acesta de un concert.