Back to top

XVII. Szeben Megyei Magyar Napok 2015. október 16-25.

Fontosabb kulturális rendezvények: 
Esemény dátuma: 
p, 2015/10/16 - 5:00du. -től v, 2015/10/25 - 9:00du. -ig

2015. október 16-án veszi kezdetét a XVII. Szeben Megyei Magyar Napok rendezvénysorozat, amelyre a szervezők mindenkit sok szeretettel várnak változatos programjaikkal a megye magyarlakta településein. A hagyományoknak megfelelően a rendezvény célja a Szeben megyei magyar közösség kulturális szórakoztatása és összefogása, szellemi örökségünk megőrzése és ápolása, valamint továbbadása.  A tíz napos rendezvénysorozaton egyaránt érezheti jól magát minden korosztály, hiszen kedvükre válogathatnak a színes és változatos programok közül a kedves érdeklődők!

A gyermekek játékesteken és különféle gyermek-, sportprogramokon vehetnek részt, míg a felnőttek a hagyományos szüreti bálon süröghetnek-foroghatnak, a színházban egy darabot tekinthetnek meg, különféle előadásokon vehetnek részt, vagy akár élő koncerten tapsolhatnak kedvenceiknek.

A szervezők, mint minden évben, most is szem előtt tartják a rendezvény szervezése során, hogy a megye minden magyarlakta településére eljussanak és a magyar ajkú lakosok számára elérhető legyen a Magyar Napok nyújtotta kikapcsolódás valamilyen formája.